Dermaroller

Dermaroller

DERMAROLLER™ Therapie is een micro-chirurgische neeldling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

Met de DERMAROLLER™ Therapie heeft u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van:

  • Littekens
  • Hyperpigmentatie
  • Striae
  • Verslapte huid

De resultaten overtreffen o.a. fraxel-laser behandelingen.

Wat maakt de DERMAROLLER™ zo bijzonder?

De DERMAROLLER™ is in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal type I. Het ISO 13485 word enkel verkregen als keuze van materiaal (Zweeds ijsgekoeld staal) en steriliteit streng onderzocht, en goedgekeurd zijn. Belangrijk criterium hierbij is dat de diameter van de naaldjes tussen de 0.07 mm tot max. 0.1mm is.

Micro Needling wil zeggen: zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum te schaden en op deze manier een natuurlijk herstelproces in te zetten. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies. Dermaroller is tot stand gekomen na veelvoudige studies en het opvolgen van bepaalde fysische regels uit de natuurkunde. Hierdoor is de originele Dermaroller op dit moment als enig micro-needling systeem in Europa, opgenomen in het ISO 13485 bestand voor medisch materiaal en originele CE goedkeuring. (Bij sommige fake rollers staat CE voor China Export)

Intake gesprek

Een goede huidanalyse is de basis voor het juiste advies. Daarom zal er altijd eerst een intake gesprek plaats vinden om je huid te analyseren en de mogelijkheden door te nemen.

Wat houdt een behandeling in?

De huid wordt behandeld met de medische dermaroller. Het bevat 192 microscopische kleine naaldjes tussen de 1 en 1,5 mm lengte, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis). De huid zal hierop direct reageren, want het wil herstellen. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastine vezels is het gevolg. Een bijkomend voordeel is dat de huid, door gemaakte van duizenden kanaaltjes, maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingredienten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 dagen op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden.

Aantal behandelingen

Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn.

De kosten

Dernaroller Full Face: €200
Dermaroller 2 zones: €135
Dermastamp: €75
Dermaroller consult: €0