Anne Skin Care verwelkomt u in onze prachtige salon te IJsselstein.

Je hebt een drukke baan en je vindt het belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. Je stelt hoge eisen aan jezelf en gunt jezelf soms net iets te weinig tijd. Je bent toe aan een moment voor jezelf, te ontspannen terwijl je geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling. Om daarna weer stralend en energiek de uitdagingen van alle dag tegemoet te treden. Kom dan heerlijk ontspannen in onze salon.

Persoonlijk contact en het opbouwen van een relatie vinden wij erg belangrijk. No-nonsense manier met goed advies en een effctieve aanpak. Wij adviseren jou hoe jij jouw huid in een zo goed mogelijke conditie kunt brengen én houden. Met een breed assortiment aan anti-aging en verzorgingsproducten die de huid verstevigen en rimpels verminderen. Tijdens een gratis consult analyseren wij jouw huid en geven je advies op maat. Hierbij staan jouw persoonlijke wensen altijd centraal. In onze salon werkt een team van enthousiaste schoonheidsspecialistes en een pedicure. Met passie voor hun vak en jarenlange ervaring en expertise staan zij iedere dag garant voor ontspanning en goed advies.

Direct een afspraak maken? Dat kan via onze online agenda of 030 – 688 71 79.

Fijn dat u geïnteresseerd bent in ons

In onze salon  zijn alle faciliteiten aanwezig op het gebied van totale huidverbetering en  ontspanning. U zal tijdens het bekijken van de site een redelijke indruk krijgen van onze schoonheidssalon, maar er zullen ongetwijfeld vragen rijzen over huidtypes of welke behandeling het meest geschikt voor u zal zijn. U bent altijd van harte welkom voor een uitgebreid huidadvies al dan niet gekoppeld aan een behandeling. Het huid advies is op afspraak en geheel kosteloos

Lid van ANBOS de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten

Bezoek ook eens onze Facebook pagina


Even voorstellen: Esmée

Mijn naam is Esmée en ik ben een nieuw gezicht in het team van Anne Skin Care. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Twente, maar de liefde bracht mij naar Nieuwegein.

Naast mijn werk in de salon volg ik een specialisatie tot medisch schoonheidsspecialiste waardoor ik me in de toekomst ook kan richten op specialistische huidbehandelingen. Een mooie aanvulling op de opleiding die ik al heb.

Vertrouwen, gezelligheid en mijn klanten voorzien van een goed advies staan voor mij centraal. Met als doel dat iedere klant de salon met een glimlach verlaat. Zie ik jou gauw bij mij in de stoel?

Liefs, Esmèe